Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Računari za vozila

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Honeywell Thor VM1

  Pozovite za cenu
  Thor VM1 je namenjen za postavljanje na viljuškar. Pokrece ga 1.6GHz Atom Z530 procesor, dok su za komunikaciju zadužene WWAN, WLAN i Bluetooth konekcije. Poseduje tri inovativne opcije koje štede vreme i novac. Prednji panel je komponenta koja je napodložnija oštećenjima tokom rada. Thor VM1 poseduje lako zamenjiv prednji panel. Quick Mount Smart dock omogućava lako i brzo skidanje uređaja sa vozila i postavljanje na drugo vozilo bez prekida u radu. Ignition control opcija ubrzava start-up time uređaja i kroz podešavanja štedi bateriju na viljuškaru.

  Honeywell Thor VM2

  Pozovite za cenu
  Naslednik VM1 serije, VM2 takođe poseduje lako zamenjiv prednji panel i opciju brzog skidanja/postavljanja na vozilo bez prekida u radu. Veliki 9.7" ekran sa programabilnim multifunkcijskim tasterima povećava preglednost i olakšava rad. Namenjen je za rad u kombinovanim spoljno-unutrašnjim magacinima uz IP66 standard zaštite.

  Honeywell Thor VM3

  Pozovite za cenu
  Projektovan za rad u najsurovijim uslovima, magacinima, hladnjačama, industrijskim postrojenjima, na brodovima, naftnim platformama, itd. Sa proširivom memorijom do 4GB i 64GB SSD diskom Thor VM3 je optimizovan za multi-tasking i rad sa najzahtevnijim aplikacijama. Opcioni grejač omogućava rad na ekstremno niskim uslovima sa prelaskom iz hladnog u toplo okruženje bez magljenja ekrana.

  Honeywell Thor VM3 A

  Pozovite za cenu
  Projektovan za rad u najsurovijim uslovima, magacinima, hladnjačama, industrijskim postrojenjima, na brodovima, naftnim platformama, itd. Sa proširivom memorijom do 4GB i 64GB SSD diskom Thor VM3 Android je optimizovan za multi-tasking i rad sa najzahtevnijim aplikacijama. Opcioni grejač omogućava rad na ekstremno niskim uslovima sa prelaskom iz hladnog u toplo okruženje bez magljenja ekrana.

  Računari za vozila

  Filter by:

  Clear All