Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ugradni skeneri

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Datalogic Magellan 1500i

  Pozovite za cenu
  Datalogic-ov Magellan 1500i skener predstavlja skener visokih performansi za razne aplikacije, uključujući maloprodajnu lokaciju, apoteku i usluge kupcima. Magellan 1500i spaja ekspertizu za skeniranje slika razvijenu za naše veće skenere sa inovativnim, kompaktnim dizajnom kako bi stvorio najsnažniji prezentacijski skener na tržištu. Dodatak Digimarc-ovog dekodiranja kodova čini Magellan 1500i skener jedinstveno sposobnim za rukovanje trenutnim i budućim potrebama skeniranja.

  Datalogic Magellan 3200

  Pozovite za cenu
  Magellan ™ čitač bar kodova 3200VSi donosi tehnologiju snimanja trgovcima koji zahtevaju visoke performanse u kompaktnom vertikalnom faktoru oblika. Njegova tehnologija za obradu slika pruža izvanredne performanse prilikom snimanja teško čitljivih bar kodova kao što su skraćeni (kratki), vanserijski, loše štampani i GS1 DataBar ™ kodovi i pruža podršku za linearno (1D) i 2D dekodiranje nalepnica. Magellan 3200VSi omogućava tehniku skeniranja i prezentacije, pružajući maksimalnu produktivnost i ergonomsku lakoću.

  Datalogic Magellan 3300

  Pozovite za cenu
  Magellan ™ čitač bar kodova 3300HSi donosi tehnologiju snimanja na veliko prodajno mesto u horizontalnom čitaču. Njegova tehnologija za obradu slika pruža izvanredne performanse prilikom snimanja teško čitljivih bar kodova kao što su skraćeni (kratki), vanserijski, loše štampani i GS1 DataBar ™ kodovi, i pruža podršku za linearno (1D) i 2D dekodiranje nalepnica.

  Datalogic Magellan 3550

  Pozovite za cenu
  Skener Magellan 3550HSi nudi mnoge funkcije koje su učinile porodicu Magellan skenerima tako uspešnom, uključujući 1D i 2D dekodiranje, snimanje slika, kompaktne veličine i lak pristup servisu za ažuriranje softvera ili promene konfiguracije. Takođe ima koristi od napretka ostvarenog u obradi slike, osvetljenja, procesora i softvera koji je Datalogic doneo na tržište.

  Datalogic Magellan 9400i

  Pozovite za cenu
  Magellan ™ 9400i skener / vaga : nova klasa visoko-efikasnih skenera bar koda. Sa digitalnim uređajima za obradu slike u svim ravninama, skeneri 9400i čitaju i dvodimenzionalne bar kodove bez potrebe za orijentacijom predmeta od strane blagajne. Sa tradicionalnijom visinom poklopca i velikim horizontalnim i vertikalnim prozorima, Magellan 9400i omogućava optimalno pozicioniranje za POS ili dodirne ekrane za samokontrolu, platne terminale i štampače uz istovremeno održavanje ergonomske udobnosti.

  Datalogic Magellan 9800i

  Pozovite za cenu
  Skener Magellan 9800i nudi vrhunske slike sa visokom pouzdanošću dizajnirane da omoguće maksimalnu propusnost za 1D i 2D bar kod. Ovaj skener je prvi skener bar koda za kupovinu namirnica u potpunosti vođen digitalnim snimanjem visokih performansi.

  Honeywell Horizon 7600

  Call for pricing
  Kompaktan i izdržljiv ugradni skener. Horizon 7600 poseduje 20-line scan pattern čime je obezbeđeno brzo i pouzdano čitanje kodova. Sa svega 2.9 kg težine može se bez poblema postaviti na bilo koji pult. Kompatibilan je sa skoro svim POS sistemima koji su danas na tržištu. Integrisana EAS antena omogućava deaktivaciju sigurnosnih tagova. Namenjen je prevashodno velikim super marketima sa intezivnim protokom robe na kasama.

  Honeywell Stratos 2400

  Call for pricing
  Honeywell Stratos® 2400 agresivni skener za čitanje i lošijeg kvaliteta kodova sa proizvoda. Horizontalno i vertiklalno (bioptic) očitavanje 1D, GS1 DataBar bar kodova velike gustine. Mogućnost ugradnje dodatnih modula, kao što su vaga ili EAS antena. Namenjen je prevashodno velikim super marketima sa intezivnim protokom robe na kasama.

  Honeywell Stratos 2700

  Call for pricing
  Ako se neki skenerj može nazvati all-in-one rešenjem za prodajno mesto onda je to Stratos 2700. Horizontalno i vertiklalno (bioptic) očitavanje 1D i 2D kodova, čitanje kodova sa mobilnih uređaja. Mogućnost ugradnje dodatnih modula, kao što su vaga ili EAS antena. Ugrađen LCD ekran osim zvučne, daje i vizuelnu potvrdu da je proizvod skeniran, prikazujući naziv skeniranog proizvoda. Uktatko Stratos 2700 nudi sve šro Vam je potrebno za visokofrekventno radno mesto.

  Ugradni skeneri

  Filter by:

  Clear All