Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ugradni skeneri

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Honeywell Horizon 7600

  70.107,00 din.
  Kompaktan i izdržljiv ugradni skener. Horizon 7600 poseduje 20-line scan pattern čime je obezbeđeno brzo i pouzdano čitanje kodova. Sa svega 2.9 kg težine može se bez poblema postaviti na bilo koji pult. Kompatibilan je sa skoro svim POS sistemima koji su danas na tržištu. Integrisana EAS antena omogućava deaktivaciju sigurnosnih tagova. Namenjen je prevashodno velikim super marketima sa intezivnim protokom robe na kasama.

  Honeywell Stratos 2400

  147.850,00 din.
  Honeywell Stratos® 2400 agresivni skener za čitanje i lošijeg kvaliteta kodova sa proizvoda. Horizontalno i vertiklalno (bioptic) očitavanje 1D, GS1 DataBar bar kodova velike gustine. Mogućnost ugradnje dodatnih modula, kao što su vaga ili EAS antena. Namenjen je prevashodno velikim super marketima sa intezivnim protokom robe na kasama.

  Honeywell Stratos 2700

  Pozovite za cenu
  Ako se neki skenerj može nazvati all-in-one rešenjem za prodajno mesto onda je to Stratos 2700. Horizontalno i vertiklalno (bioptic) očitavanje 1D i 2D kodova, čitanje kodova sa mobilnih uređaja. Mogućnost ugradnje dodatnih modula, kao što su vaga ili EAS antena. Ugrađen LCD ekran osim zvučne, daje i vizuelnu potvrdu da je proizvod skeniran, prikazujući naziv skeniranog proizvoda. Uktatko Stratos 2700 nudi sve šro Vam je potrebno za visokofrekventno radno mesto.

  Ugradni skeneri

  Filter by:

  Clear All