Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Profesionalni monitori

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Eizo ColorEdge CG2420

  Pozovite za cenu
  Ovaj model je profesionalnog nivoa za upotrebu u fotografiji, dizajnu, štampanju i postprodukciji. Sadrži ugrađeni senzor za samokalibraciju, žive boje reprodukovane u industrijskim standardima i izuzetno visok kontrast za proizvodnju istinskih crnih boja.

  Eizo ColorEdge CG247X

  Pozovite za cenu
  Ovaj monitor od 24,1 inča idealan je za naknadno uređivanje i kreiranje video zapisa uz precizno upravljanje bojama i nizom funkcija koje su u skladu sa potrebama medija i industrije zabave.

  Eizo ColorEdge CG248-4K

  Pozovite za cenu
  4K monitor koji vam daje svaki detalj uz izuzetnu tačnost boja.

  Eizo ColorEdge CG2730

  Pozovite za cenu
  Prostrani 27-inčni monitor pruža vašoj kreativnoj strasti da prostor uspeva u profesionalnoj fotografiji, dizajnu, štampanju i postprodukciji. Sadrži ugrađeni senzor za samokalibraciju, žive boje reprodukovane u industrijskim standardima i izuzetno visok kontrast za proizvodnju istinskih crnih boja.

  Eizo ColorEdge CG277

  Pozovite za cenu
  Sa 99% pokrivenosti Adobe RGB paletom boja, 10-bitnim istovremeno prikazom, hardverskom kalibracijom, ovaj samokalibrirajući monitor je stvoren da pruži optimalne performanse profesionalcima u štampanju, fotografiranju i postprodukciji.

  Eizo ColorEdge CG279X

  Pozovite za cenu
  Profesionalni monitor rezolucije 2560 k 1440, opremljen najnovijim hardverom i softverom za upravljanje bojama, HLG i PQ gama za uređivanje HDR video sadržaja, kao i širokom spektrom boja za prikazivanje živih slika.

  Eizo ColorEdge CG3145

  Pozovite za cenu
  Ovaj HDR referentni monitor je prvi koji je prevazišao ozbiljne nedostatke drugih HDR tehnologija koje su danas dostupne na tržištu, tako da se pouzdano može koristiti za profesionalne postprodukcijske radove. Podržava i HLG i PQ gama kako bi prikazao sadržaj koji približava ljudsku percepciju boja i svetlosti, što ga čini idealnim za ocenjivanje boja u HDR video toku rada.

  Eizo ColorEdge CG318-4K

  Pozovite za cenu
  ColorEdge CG318-4K prepoznat je kao počasno priznanje za jedan od "najsjajnijih" novih referentnih 4K tehnologija prikazanih na NAB sajmu 2015. Svake godine, tim pisaca, saradnika i profesionalaca magazina Post Magazine na sajmu pronalazi najnovije i najinovativnije nove proizvode i tehnologije koje će deliti sa svojim čitaocima. Zbog toga su profesionalci ocenili najboljim i žele da koriste ovu opremu u svom svakodnevnom radu.

  Eizo ColorEdge CG319X

  Pozovite za cenu
  Profesionalni monitor veličine 4096 k 2160 opremljen HLG i PQ gama skalom za uređivanje HDR video sadržaja, kao i širokom spektrom boja za prikazivanje živih slika.

  Profesionalni monitori