Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Hands-free skeneri

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Honeywell Fusion 3780

  Pozovite za cenu
  Idealno rešenje za mini markete. Kombinuje omnidirekciono ilasersko skeniranje u lagano i ergonomski oblikovano pakovanje. Automatska detekcija postolja omogućava brz i lak prelazak na hands-free mod rada.

  Honeywell Genesis 7580g

  Pozovite za cenu
  Genesis 7580g je prvi area-imaging skener projektovan da čita sve 1D, PDF i 2D barkodove. Pokretan šestom generacijom Adaptus™ Imaging tehnologije, Genesis 7580g nudi vrhunske performanse u elegantnom pakovanju.

  Honeywell Genesis XP 7680g

  Pozovite za cenu
  Genesis ™ XP 7680g je hands-free skener koji pruža impresivno korisničko iskustvo dok istovremeno povećava poslovnu produktivnost. Sadrži ekstremne performanse „XP“ tehnologije skeniranja. Kompaktan, moderan dizajn, idealan je za savremena maloprodajna okruženja.

  Honeywell HF600

  Pozovite za cenu
  Dizajniran sa vodećom 2D tehnologijom i vrhunskim performansama, Youjie lansira novi skener bez upotrebe ruku HF600, koji se može koristiti u višestrukim aplikacijama, kao što su maloprodajni POS, praćenje logistike, apoteka i Kancelarija za automatizaciju. Mogucnost citanja kodova sa mobilnih uredjaja

  Honeywell Orbit 7120

  Pozovite za cenu
  Orbit je najprodavaniji hands-free skener svih vremena i to sa razlogom. Inovativani, elegantani i povoljani, Orbit 7120 nude višestruko nagrađivan dizajn, jednostavnost upotrebe i praktičnost.

  Honeywell Orbit 7180

  Pozovite za cenu
  Orbit je najprodavaniji hands-free skener svih vremena i to sa razlogom. Inovativani, elegantani i povoljani, Orbit 7180 nude višestruko nagrađivan dizajn, jednostavnost upotrebe i praktičnost.

  Honeywell Orbit 7190g

  Pozovite za cenu
  Orbit 7190g nastavlja tradiciju poizdane Orbit serije skenera uz dodatak area imager tehnologije za besprekorno čitanje 1D, 2D i PDF kodova. Dual-mode thenologija omogućava čitanje kodova sa papira, kao i digitalnih kodova sa pametnih uređaja. Ovim u jednom uređaju dobijate skener i praktično rešenje za Vaš Loyality program.

  Honeywell Orbit HF680

  Pozovite za cenu
  Honeivell Orbit HF680 je 2D hands-free / skener koji je savršeni spoj pristupačnosti, performansi i stila. Trgovci više ne moraju da ugrožavaju svoj budžet da bi postigli performanse skeniranja u modernom dizajnu. I savršen je za kupce koji žele da nadograde svoje 1D Orbit 7120s skenere na 2D.

  Honeywell QuantumT 3580

  Pozovite za cenu
  QantumT ™ 3580 hands-free omnidirekcioni skener nove generacije pruža maloprodajama sigurano i pouzdano skeniranje artikala.

  Hands-free skeneri

  Filter by:

  Clear All