Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Datalogic

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  DATALOGIC Gryphon 4500

  Pozovite za cenu
  Serija Griphon 4500 izdvaja se elegantnim i modernim dizajnom, ergonomijom prilagođenom korisniku i odlikuje se najsavremenijim senzorima megapiksela sa 2D tehnologijom osvetljenja za izvanredne performanse.

  DATALOGIC Heron 3400

  Pozovite za cenu
  Heron HD3400 2D imager pruža zapanjujući izgled „karbonskih vlakana“ ili belu „srebrnu“ opciju, naglašavajući krive linije Heronova kućišta. Imager takođe nudi mogućnosti za uvrštavanje identiteta robne marke omogućavajući kupcima da sastave savršenu mešavinu: kombinovanje logotipa kompanije sa gornjom bojom sa prilagođenim vizuelnim i audio povratnim informacijama kako bi se pojačala vrednost brenda kupca. Heron HD3430 ima izvanredne 2D performanse čitanja i snimanje. Takođe uključuje patentiranu tehnologiju 'Green Spot'

  DATALOGIC PowerScan 95X1

  Pozovite za cenu
  Datalogic sa zadovoljstvom predstavlja uvod u PoverScan 95X1 seriju sa automatskim dometom (AR) koji korisnicima omogućava skeniranje barkodova sa kratkih udaljenosti na velike udaljenosti koristeći novi i moćan sistem automatskog fokusiranja.

  DATALOGIC QuickScan I QD2400

  Pozovite za cenu
  Popularnost 2D bar kod čitača proširila se na sve tržišne segmente industrije prikupljanja podataka. Sada, sa povoljnijim cenama i gotovo bez nedostataka tehnologije snimanja područja, 2D čitači bar koda su u velikoj potražnji sa funkcijama poput čitanja sa displeja mobilnih telefona ili planiranja unapred za buduće 2D kodove i potrebe za slikanjem.

  DATALOGIC QuickScan QW2100

  Pozovite za cenu
  Serija čitača QuickScan™ predstavlja liniju vrednosti Datalogic ADC-a za proizvode za skupljanje podataka za opštu namenu. Linearni imager QuickScan Lite QW2100 je proizvod na početnom nivou kreiran posebno za čitanje dugačkih i skraćenih bar kodova koji je čest. Savršen je za upotrebu u maloprodaji, proizvodnji, obradi dokumenata i računa i bankarskom / finansijskom okruženju.

  DATALOGIC QUICKSCAN™ LITE QW2400

  Pozovite za cenu
  QuickScan Lite QW2400 2D imager skener je posebno dizajniran za čitanje dugih i skraćenih 1D koda i većih 2D kodova sa velike udaljenosti. QW2400 imager ima izuzetno široko vidno polje (FOV) koje ove izazovne 1D i 2D kodove beleži na rastojanju koristeći različite uglove skeniranja, zadovoljavajući potrebe skeniranja u trgovini na malo, proizvodnji, obradi dokumenata i računa i bankarstvu / finansijama. QuickScan Lite 2D imager je najpristupačniji čitač sa najboljim performansama u svojoj klasi.

  DATALOGIC QUICKSCAN™ QBT2430

  Pozovite za cenu
  Popularnost 2D bar kodova je rasprostranjena po svim tržišnim segmentima. 2D čitači bar kodova su veoma traženi sa funkcijama kao što je čitanje sa mobilnog ekrana telefona ili u planiranju unapred za buduće 2D kodove ili potrebe za slikanjem. Sa Bluetooth® bežičnom tehnologijom, QuickScan QBT2400 2D imager može da prenose podatke do hosta preko njegove baze kao i na bilo koju komercijalnu ili Bluetooth kompatibilni uređaj.

  Datalogic Magellan 1500i

  Pozovite za cenu
  Datalogic-ov Magellan 1500i skener predstavlja skener visokih performansi za razne aplikacije, uključujući maloprodajnu lokaciju, apoteku i usluge kupcima. Magellan 1500i spaja ekspertizu za skeniranje slika razvijenu za naše veće skenere sa inovativnim, kompaktnim dizajnom kako bi stvorio najsnažniji prezentacijski skener na tržištu. Dodatak Digimarc-ovog dekodiranja kodova čini Magellan 1500i skener jedinstveno sposobnim za rukovanje trenutnim i budućim potrebama skeniranja.

  Datalogic Magellan 3200

  Pozovite za cenu
  Magellan ™ čitač bar kodova 3200VSi donosi tehnologiju snimanja trgovcima koji zahtevaju visoke performanse u kompaktnom vertikalnom faktoru oblika. Njegova tehnologija za obradu slika pruža izvanredne performanse prilikom snimanja teško čitljivih bar kodova kao što su skraćeni (kratki), vanserijski, loše štampani i GS1 DataBar ™ kodovi i pruža podršku za linearno (1D) i 2D dekodiranje nalepnica. Magellan 3200VSi omogućava tehniku skeniranja i prezentacije, pružajući maksimalnu produktivnost i ergonomsku lakoću.

  Datalogic

  Filter by:

  Clear All