Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Zebra

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Zebra LI4278

  Pozovite za cenu
  LI4278 je kompatibilan sa svojim ključnim dodatkom - bazom - koja radi sa LS4278 i DS6878. Vrhunsko upravljanje napajanjem baterija pruža najveći broj skeniranja po napunjenosti baterije za podršku intenzivnim aplikacijama za skeniranje. Možete ga koristiti u ekstremnim uslovima, jer poseduje IP53 standard.

  Zebra LS2208

  Pozovite za cenu
  Pristupačni ručni barkod skener Simbol LS2208 pruža brzo i pouzdano skeniranje u ergonomskom i laganom obliku. Širok radni opseg čini ovaj uređaj idealnim za maloprodajne, bolničke, obrazovne ili vladine postavke. Višestruki ugrađeni interfejsi osiguravaju integraciju sa raznim sistemima.

  Zebra LS1203

  Pozovite za cenu
  Ovaj bi-directional ručni skener LS1203 upravlja svim 1D barkodovima i idealan je za male trgovce. Pruža funkcionalnost, karakteristike i pouzdanost potrebnu za poboljšanje operativne efikasnosti od linije za odjavu do skladišta.

  Zebra MC2100

  Pozovite za cenu
  Možete računati na vrhunsku moć obrade, robusni dizajn, vrhunsku ergonomiju, fleksibilne opcije za hvatanje podataka, poslovnu klasu push-to-talk (PTT), centralizovano upravljanje i mogućnost kreiranja cross-platforme, operativnog sistema-agnostic aplikacije.

  Zebra MC3200

  Pozovite za cenu
  Proverite produktivnost i pouzdanost sa MC3200 mobilnim računarom, sledeća generacija u klasi vodeće MC3000 serije, sada sa više mogućnosti za ispunjavanje vaših potreba. Izaberite pravi operativni sistem za vaše poslovanje - Android ™ Jelli Bean ili Microsoft ™ Embedded Compact 7. Vaš izbor našeg najnaprednijeg 1D lasera ​​ili 1D / 2D mehanizma za skeniranje omogućava vašim zaposlenima da lako skeniraju barkodove u bilo kojem obliku. Sa više od milion i po MC3000 uređaja prodatih do danas, dobijate dobro testiran uređaj kojem možete verovati.

  Zebra MC3300

  Pozovite za cenu
  Zebra MC3300 može da se konfiguriše na četiri načina - pištolj-rukohvat, laser sa rotirajućom glavom, ugao 0º i 45º skeniranja - što vam daje mogućnosti za svaki slučaj upotrebe. Svi su dizajnirani s obzirom na ergonomiju i performanse. Nabavite mobilni računar koji čini više produktivnosti za vaše poslovanje.

  Zebra MC40

  Pozovite za cenu
  Opremite svoje zaposlene da pruže uslugu koja će impresionirati današnje zahtevne i tehnološki pametne kupce sa MC40. Zebra nudi cool, elegantan dizajn koji je rival najpopularnijim potrošačkim proizvodima sa spoljašnje strane i čist je posao iznutra - izbor Android operativnih sistema sa Zebra's Mobiliti Ektensions (Mk), izdržljivošću, bezbednosti i sveobuhvatnom klasom.
  Set funkcija uključujući napredno skeniranje barkoda, push-to-talk i integrisani čitač magnetnih traka.
  Rezultat? Saradnici mogu potražiti odgovor na praktično bilo koje pitanje o proizvodu na ovom ručnom mobilnom računaru, predstaviti poređenja proizvoda da bi vam pomogli u odluci o kupovini, odrediti narudžbu za isporuku narednog dana ili preuzeti u prodavnici i zaokružiti prodaju - i sve to bez ikakvog udaljavanja od kupca.

  Zebra MC55X

  Pozovite za cenu
  Dajte menadžerima i radnicima koji obavljaju poslove sve što je potrebno. MC55Ks serija robusni mobilni računar za preduzeće omogućava vašim radnicima pristup poslovnim aplikacijama, skeniranje barkodova, snimanje fotografije, gledanje video zapisa i upućivanje privatnog ili automatskog razgovora. skoro svako u vašem objektu - svi sa jednim uređajem. Elegantni lagani dizajn a sigurnost FIPS 140-2 čuva i najosetljivije podatke.

  Zebra MC67

  Pozovite za cenu
  Dajte svojoj terenskim radnicima alate potrebne za brži i pametniji rad sa robusnom MC67 serijom. Ovaj potpuno opremljen uređaj omogućava radnicima pristup informacijama u vašem rezervnom sistemu; skenirajte praktično bilo koji barkod u gotovo bilo kojem stanju; snimanje dokumenata radi pojednostavljenja vođenja evidencije; uzimajte i šaljite video i fotografije za podršku u stvarnom vremenu.
  Dakle, da li vaši radnici popravljaju opremu, preuzimaju ili isporučuju pošiljke, preuzimaju narudžbe kupaca, pregledavaju zgrade ili restorane ili prikupljaju konkurentne informacije, dajte im najnovije alate kako bi posao učinili jednostavnijim - sve u jednom super robusnom uređaju koji je dizajniran za teren.

  Zebra

  Filter by:

  Clear All