Close
(0) proizvoda
Vaša korpa je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Windows platforma

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Posiflex PS-3316

  Pozovite za cenu
  Sa 15.6 "širokim ekranom osetljivim na dodir, PS-3316 je POS terminal bez ventilatora sa svim bitnim funkcijama i mogućnostima da zadovolji preduzeća svih veličina i predstavlja jedan od najboljih izbora vrednosti u segmentu POS terminala.

  Posiflex RT-2015

  Pozovite za cenu
  RT-2015 zrači u svom novom dizajnu - ima ultra tanak i moderan izgled koji pokazuje eleganciju. Beskompromisan je u pogledu prostora i obezbeđuje bolje upravljanje kablovima i lako održavanje.

  Posiflex RT-5015E

  Pozovite za cenu
  RT-5015E POS terminal je varijanta za montažu standardne serije RT iz kompanije Posiflek. Za razliku od standardne RT serije terminala koji mogu opremiti opcionalne USB priključke na baznoj stanici, RT-5015E dolazi sa ugrađenim 24-voltnim USB portom. Korisnik može uživati u pogodnostima dok je terminal montiran na stub ili montiran na zid.

  Posiflex JIVA HS-3510W

  Pozovite za cenu
  HS-3510W je potpuno nova generacija vrhunskog višenamenskog POS terminala, koji sadrzi inovativnost i funkcionalnosti u kompaktnom dizajnu sa elegantnim izgledom. To je savršen izbor za maloprodajne objekte gdje je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-3512W

  Pozovite za cenu
  HS-3512W je potpuno nova generacija višenamenskog POS terminala, koji sadrzi inovativnost i funkcionalnosti u kompaktnom dizajnu sa elegantnim izgledom. To je savršen izbor za maloprodajne objekte gdje je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-3514W

  Pozovite za cenu
  HS-3514W je novi high-end sve-u-jedan terminal koji radi na Core i3 Intel Skylake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-6510W

  Pozovite za cenu
  HS-6510W je novi high-end sve-u-jedan terminal koji radi na Core i3 Intel Skilake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-6512W

  Pozovite za cenu
  HS-6512W je novi high-end all-in-one terminal koji radi na Core i3 Intel Skylake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-6514W

  Pozovite za cenu
  HS-6514W je novi high-end all-in-one terminal koji radi na Core i3 Intel Skylake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Windows platforma

  Filter by:

  Clear All