Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Touch računari

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Posiflex RT-5015E

  Pozovite za cenu
  RT-5015E POS terminal je varijanta za montažu standardne serije RT iz kompanije Posiflek. Za razliku od standardne RT serije terminala koji mogu opremiti opcionalne USB priključke na baznoj stanici, RT-5015E dolazi sa ugrađenim 24-voltnim USB portom. Korisnik može uživati u pogodnostima dok je terminal montiran na stub ili montiran na zid.

  Posiflex JIVA HS-3114A

  Pozovite za cenu
  HS-3114A je najbolja opcija za prodavnice gde bi prostor za robu trebalo da bude maksimalno povecan. To je all-in-one POS uređaj baziran na Android-u, sa odvojivim štampačem za jednostavno održavanje i može se integrisati u najčešce korišcene periferne opcije u svakodnevnom POS radu.

  Posiflex JIVA HS-3510W

  Pozovite za cenu
  HS-3510W je potpuno nova generacija vrhunskog višenamenskog POS terminala, koji sadrzi inovativnost i funkcionalnosti u kompaktnom dizajnu sa elegantnim izgledom. To je savršen izbor za maloprodajne objekte gdje je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-3512W

  Pozovite za cenu
  HS-3512W je potpuno nova generacija višenamenskog POS terminala, koji sadrzi inovativnost i funkcionalnosti u kompaktnom dizajnu sa elegantnim izgledom. To je savršen izbor za maloprodajne objekte gdje je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-3514W

  Pozovite za cenu
  HS-3514W je novi high-end sve-u-jedan terminal koji radi na Core i3 Intel Skylake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-6510W

  Pozovite za cenu
  HS-6510W je novi high-end sve-u-jedan terminal koji radi na Core i3 Intel Skilake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-6512W

  Pozovite za cenu
  HS-6512W je novi high-end all-in-one terminal koji radi na Core i3 Intel Skylake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  Posiflex JIVA HS-6514W

  Pozovite za cenu
  HS-6514W je novi high-end all-in-one terminal koji radi na Core i3 Intel Skylake-U procesoru. Inovativnost i funkcionalnost u kompaktnom dizajnu sa stilizovanim izgledom, što je idealno za maloprodajna preduzeća gde je prostor vrhunski.

  ELO POS PC 1509

  Pozovite za cenu

  POS PC SAMTEC + Elo Touch monitor 1509L

  Komplet rešenje

  Kvalitet i brzina

  Pouzdan i tih

  Windows 10 IOT

  Display IntelliTouch

  Touch računari

  Filter by:

  Clear All