Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Ručni skeneri

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  DATALOGIC QUICKSCAN™ LITE QW2400

  Pozovite za cenu
  QuickScan Lite QW2400 2D imager skener je posebno dizajniran za čitanje dugih i skraćenih 1D koda i većih 2D kodova sa velike udaljenosti. QW2400 imager ima izuzetno široko vidno polje (FOV) koje ove izazovne 1D i 2D kodove beleži na rastojanju koristeći različite uglove skeniranja, zadovoljavajući potrebe skeniranja u trgovini na malo, proizvodnji, obradi dokumenata i računa i bankarstvu / finansijama. QuickScan Lite 2D imager je najpristupačniji čitač sa najboljim performansama u svojoj klasi.

  Zebra LI4278

  Pozovite za cenu
  LI4278 je kompatibilan sa svojim ključnim dodatkom - bazom - koja radi sa LS4278 i DS6878. Vrhunsko upravljanje napajanjem baterija pruža najveći broj skeniranja po napunjenosti baterije za podršku intenzivnim aplikacijama za skeniranje. Možete ga koristiti u ekstremnim uslovima, jer poseduje IP53 standard.

  Zebra LS1203

  9.360,00 din.
  Ovaj bi-directional ručni skener LS1203 upravlja svim 1D barkodovima i idealan je za male trgovce. Pruža funkcionalnost, karakteristike i pouzdanost potrebnu za poboljšanje operativne efikasnosti od linije za odjavu do skladišta.

  Zebra LS2208

  Pozovite za cenu
  Pristupačni ručni barkod skener Simbol LS2208 pruža brzo i pouzdano skeniranje u ergonomskom i laganom obliku. Širok radni opseg čini ovaj uređaj idealnim za maloprodajne, bolničke, obrazovne ili vladine postavke. Višestruki ugrađeni interfejsi osiguravaju integraciju sa raznim sistemima.

  CipherLab 1504A

  18.720,00 din.
  Ubrzajte Vaše poslovanje, CipherLab 1500 seija skenera nudu odlične performanse i pouzdanost. Idealno su rešenje za širok spektar primena od maloprodaje preko zdravstvenih ustanova do kurirskih službi. Ergonomski dizajn olakšava svakodnevni rad.

  CipherLab 2500

  Pozovite za cenu
  CipherLab 2500 serija je projektovana za brz i jednostavan rad pri prijemu i izdavanju robe, popisu i point-of-sale aplikacijama. Velika brzina čitanja malih i loše odštampanih barkodova uz IP65 standard izdržljivosti garantuje besprekoran rad u ekstremnim uslovima kao što su magacini i proizvodne hale.

  Ručni skeneri

  Filter by:

  Clear All