Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Ručni data terminali

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Zebra WT41N0

  Pozovite za cenu
  S velikim povećanjem obima paketa vođenim boljom podrškom, zahtevima za kvalitetnijim servisima za korisnike i povećanjem propisa skladištenja, potrebno je da premjestite više robe kroz skladište ili distributivni centar i zabiležite više informacija nego ikad pre.
  Sve to sa serijom prenosnih terminala VT41N0 na rukama vaših zaposlenih. Ovi robusni uređaji će vam omogućiti da postignete maksimalnu produktivnost u radu, operativnu efikasnost i tačnost zahvaljujući kompatibilnosti za pojednostavljene funkcije rukovanja skladištem i paketima.
  Potpuni spektar dodatne opreme koji čuva i štiti ovaj uređaj, omogućavajući vam da lako proširite funkcionalnost i ubrzate poslovanje.

  Zebra WT6000

  Pozovite za cenu
  Prenosni računar VT6000 sa Android OS-om, postavlja nove standarde za poslovanje preduzeća. Manji je i lakši od ostalih na tržištu. A sa neverovatnim novim sistemom za ugradnju, VT6000 se udobno prilagođava svakom zaposlenom. Njegov industrijski robusni dizajn pruža maksimalno produženje vremena u vašim najzahtevnijim okruženjima. Rezultat? Maksimalna udobnost. Maksimalna izdržljivost. Maksimalna produktivnost. VT6000 - je pravi odabir.

  Ručni data terminali

  Filter by:

  Clear All