Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ručni data terminali

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Zebra WT41N0

  Call for pricing
  S velikim povećanjem obima paketa vođenim boljom podrškom, zahtevima za kvalitetnijim servisima za korisnike i povećanjem propisa skladištenja, potrebno je da premjestite više robe kroz skladište ili distributivni centar i zabiležite više informacija nego ikad pre.
  Sve to sa serijom prenosnih terminala VT41N0 na rukama vaših zaposlenih. Ovi robusni uređaji će vam omogućiti da postignete maksimalnu produktivnost u radu, operativnu efikasnost i tačnost zahvaljujući kompatibilnosti za pojednostavljene funkcije rukovanja skladištem i paketima.
  Potpuni spektar dodatne opreme koji čuva i štiti ovaj uređaj, omogućavajući vam da lako proširite funkcionalnost i ubrzate poslovanje.

  Zebra WT6000

  Call for pricing
  Prenosni računar VT6000 sa Android OS-om, postavlja nove standarde za poslovanje preduzeća. Manji je i lakši od ostalih na tržištu. A sa neverovatnim novim sistemom za ugradnju, VT6000 se udobno prilagođava svakom zaposlenom. Njegov industrijski robusni dizajn pruža maksimalno produženje vremena u vašim najzahtevnijim okruženjima. Rezultat? Maksimalna udobnost. Maksimalna izdržljivost. Maksimalna produktivnost. VT6000 - je pravi odabir.

  Ručni data terminali

  Filter by:

  Clear All