Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ručni data terminali

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  CipherLab CP55

  Call for pricing
  Superiorni ručni mobilni računar sa ugrađenim bar kod čitačem za 1D ili 2D kodove, opcionalni RFID čitač. Otporan na višestruke padove s 1,5 metara na beton, radi u rasponu temperature -20°C do 50°C. Vodootporan, nepropustan za prašinu: IP65 rating. Li-ion 3300 mAh baterija osigurava najmanje 10 sati rada s jednim punjenjem.

  CipherLab CP60

  Call for pricing
  Robusni CipherLab CP60 je industrijski ručni prenosni računar dizajniran da u potpunosti pomogne vašem osoblju na terenu. Izrađen za upotrebu u teškim uslovima transporta i logistike, skladištenja, proizvodnje i terenske službe, ovaj uređaj će omogućiti radnicima da ostvare rad brže s fleksibilnom bežičom komunikacijom i sa moćnom platformom. CP60 je krajnji alat za ono što vam je potrebno na terenu.

  CipherLab RK25

  Call for pricing
  Veliki touch ekran i numerička tastatura podržani Android operativnim sistemom omogućavaju brz, lak i pouzdan unos podataka. Namenjen za rad sa velikim brojem artikala, CipherLab RK25 je savršen za rad u mini marketima, magacinima ili na terenu. IP65 standard i otpornost na padove sa 1.5m visine osiguravaju dugotrajan rad i u surovim uslovima ekspolatacije.

  CipherLab RK95 Series

  Call for pricing
  Kao sledeća generacija serije 9700, RK95 poseduje performanse za nove i stare korisnike. Superiorna Wi-Fi tehnologija veće pokrivenosti i brzine može se nositi sa prenosom velikih podataka bez smetnji. Lagan, ali otporan na vlagu, prašinu i slučajne padove.

  CipherLab RS30 Series

  Call for pricing
  Robustan smart telefon - data terminal, sa industrijskim skenerom. Veliki 4.7" ekran i Android operativni sistem olakšavaju rad, kao i obuku novih radnika. CipherLab RS30 nije samo lak za upotrebu, sa samo 260g težine lak je i za svakodnevnu upotrebu. IP54 standard zaštite osigurava dugotrajan rad i u lošim uslovima rada.

  CipherLab RS31

  Pozovite za cenu
  Robustan smart telefon - data terminal, sa industrijskim skenerom. Veliki 4.7" ekran i Android operativni sistem olakšavaju rad, kao i obuku novih radnika. CipherLab RS31 nije samo lak za upotrebu, sa samo 260g težine lak je i za svakodnevnu upotrebu. IP67 standard zaštite osigurava dugotrajan rad i u lošim uslovima rada.

  CipherLab RS50

  Call for pricing
  Savršeno rešenje za rad na terenu, kurirske službe, daljinsko očitavanje brojila, industrijska postojenja. CipherLab RS50 sa lakoćom čita sve 1D/2D kodove, čak i oštećene ili slabo vidljive. Pouzdana Wi-Fi i LTE konekcija omogućavaju konstantnu konekciju, dok 2.0 Ghz octa-core procesor sa 2GB RAM i 16GB flash memorije pružaju odlične performanse za sve poslove koji se pred ovaj uređaj postave.

  CipherLab RS51

  Call for pricing
  Sa razvojem e-trgovine, brzina isporuke za industrije poput transporta i logistike kao i direktne isporuke. RS51 serija CipherLab nasledila je prednosti poboljšanim funkcijama kako bi omogućio pametniji i efikasniji rad za svakodnevno korišćenje.

  Zebra MC2100

  Call for pricing
  Možete računati na vrhunsku moć obrade, robusni dizajn, vrhunsku ergonomiju, fleksibilne opcije za hvatanje podataka, poslovnu klasu push-to-talk (PTT), centralizovano upravljanje i mogućnost kreiranja cross-platforme, operativnog sistema-agnostic aplikacije.

  Ručni data terminali

  Filter by:

  Clear All