Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ručni data terminali

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  CipherLab RS31

  Pozovite za cenu
  Robustan smart telefon - data terminal, sa industrijskim skenerom. Veliki 4.7" ekran i Android operativni sistem olakšavaju rad, kao i obuku novih radnika. CipherLab RS31 nije samo lak za upotrebu, sa samo 260g težine lak je i za svakodnevnu upotrebu. IP67 standard zaštite osigurava dugotrajan rad i u lošim uslovima rada.

  CipherLab RS50

  Call for pricing
  Savršeno rešenje za rad na terenu, kurirske službe, daljinsko očitavanje brojila, industrijska postojenja. CipherLab RS50 sa lakoćom čita sve 1D/2D kodove, čak i oštećene ili slabo vidljive. Pouzdana Wi-Fi i LTE konekcija omogućavaju konstantnu konekciju, dok 2.0 Ghz octa-core procesor sa 2GB RAM i 16GB flash memorije pružaju odlične performanse za sve poslove koji se pred ovaj uređaj postave.

  CipherLab RS51

  Call for pricing
  Sa razvojem e-trgovine, brzina isporuke za industrije poput transporta i logistike kao i direktne isporuke. RS51 serija CipherLab nasledila je prednosti poboljšanim funkcijama kako bi omogućio pametniji i efikasniji rad za svakodnevno korišćenje.

  Zebra MC2100

  Call for pricing
  Možete računati na vrhunsku moć obrade, robusni dizajn, vrhunsku ergonomiju, fleksibilne opcije za hvatanje podataka, poslovnu klasu push-to-talk (PTT), centralizovano upravljanje i mogućnost kreiranja cross-platforme, operativnog sistema-agnostic aplikacije.

  Zebra MC3200

  Call for pricing
  Proverite produktivnost i pouzdanost sa MC3200 mobilnim računarom, sledeća generacija u klasi vodeće MC3000 serije, sada sa više mogućnosti za ispunjavanje vaših potreba. Izaberite pravi operativni sistem za vaše poslovanje - Android ™ Jelli Bean ili Microsoft ™ Embedded Compact 7. Vaš izbor našeg najnaprednijeg 1D lasera ​​ili 1D / 2D mehanizma za skeniranje omogućava vašim zaposlenima da lako skeniraju barkodove u bilo kojem obliku. Sa više od milion i po MC3000 uređaja prodatih do danas, dobijate dobro testiran uređaj kojem možete verovati.

  Zebra MC3300

  Call for pricing
  Zebra MC3300 može da se konfiguriše na četiri načina - pištolj-rukohvat, laser sa rotirajućom glavom, ugao 0º i 45º skeniranja - što vam daje mogućnosti za svaki slučaj upotrebe. Svi su dizajnirani s obzirom na ergonomiju i performanse. Nabavite mobilni računar koji čini više produktivnosti za vaše poslovanje.

  Zebra MC40

  Call for pricing
  Opremite svoje zaposlene da pruže uslugu koja će impresionirati današnje zahtevne i tehnološki pametne kupce sa MC40. Zebra nudi cool, elegantan dizajn koji je rival najpopularnijim potrošačkim proizvodima sa spoljašnje strane i čist je posao iznutra - izbor Android operativnih sistema sa Zebra's Mobiliti Ektensions (Mk), izdržljivošću, bezbednosti i sveobuhvatnom klasom.
  Set funkcija uključujući napredno skeniranje barkoda, push-to-talk i integrisani čitač magnetnih traka.
  Rezultat? Saradnici mogu potražiti odgovor na praktično bilo koje pitanje o proizvodu na ovom ručnom mobilnom računaru, predstaviti poređenja proizvoda da bi vam pomogli u odluci o kupovini, odrediti narudžbu za isporuku narednog dana ili preuzeti u prodavnici i zaokružiti prodaju - i sve to bez ikakvog udaljavanja od kupca.

  Zebra MC55X

  Call for pricing
  Dajte menadžerima i radnicima koji obavljaju poslove sve što je potrebno. MC55Ks serija robusni mobilni računar za preduzeće omogućava vašim radnicima pristup poslovnim aplikacijama, skeniranje barkodova, snimanje fotografije, gledanje video zapisa i upućivanje privatnog ili automatskog razgovora. skoro svako u vašem objektu - svi sa jednim uređajem. Elegantni lagani dizajn a sigurnost FIPS 140-2 čuva i najosetljivije podatke.

  Zebra MC67

  Call for pricing
  Dajte svojoj terenskim radnicima alate potrebne za brži i pametniji rad sa robusnom MC67 serijom. Ovaj potpuno opremljen uređaj omogućava radnicima pristup informacijama u vašem rezervnom sistemu; skenirajte praktično bilo koji barkod u gotovo bilo kojem stanju; snimanje dokumenata radi pojednostavljenja vođenja evidencije; uzimajte i šaljite video i fotografije za podršku u stvarnom vremenu.
  Dakle, da li vaši radnici popravljaju opremu, preuzimaju ili isporučuju pošiljke, preuzimaju narudžbe kupaca, pregledavaju zgrade ili restorane ili prikupljaju konkurentne informacije, dajte im najnovije alate kako bi posao učinili jednostavnijim - sve u jednom super robusnom uređaju koji je dizajniran za teren.

  Ručni data terminali

  Filter by:

  Clear All