Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Mobilni računari

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Honeywell ScanPal EDA50k

  171.590,00 din.
  Honeywell ScanPal™ EDA50k je projektovan za rad ceo dan, svaki dan. Veliki 5" Corning Gorilla touch ekran pruža odličnu vidljivost za indoor i outdoor aplikacije. Pokretan Qualcomm® Snapdragon™ 410 quad-core procesororom, ScanPal™ EDA50k pruža brzo i efikasno prikupljanje podataka, multitasking, VoIP podršku, istovremeno povezivanje sa više wireless uređaja. Sa autonomijom baterije od 12 sati obezbeđen je gotovo celodnevni rad bez potrebe za dopunom ili menjanjem baterije.

  Honeywell ScanPal EDA51

  109.170,00 din.
  Honeywell ScanPal™ EDA51, na Android ™ platformi, odlikuje savršenu kombinaciju integrisanog skeniranja, moćnu obradu, intuitivni interfejs, ekrana na dodir u tankom ergonomskom oklopu. Idealan je za mala i srednja preduzeća za povećanje produktivnosti u maloprodaji, DSD-u, preuzimanju i isporuci te terenskim uslugama.

  Honeywell ScanPal EDA60k

  165.600,00 din.
  Najnoviji dodatak Honeivellove porodice ScanPal ™, mobilni računar ScanPal EDA60K, izgrađen na Android ™, nudi savršenu kombinaciju funkcija za ubrzanje unosa podataka i povećanje produktivnosti u upravljanju maloprodajnim objektima, skladištima i logistikama e-trgovine.

  Honeywell ScanPal EDA61k

  Pozovite za cenu
  Najnoviji dodatak Honeivelove porodice ScanPal ™, mobilni računar ScanPal EDA61K, izgrađen na Android ™, nudi savršenu kombinaciju funkcija za ubrzanje unosa podataka i povećanje produktivnosti u upravljanju maloprodajnim objektima, skladištima i logistikama e-trgovine.

  Honeywell ScanPal EDA71

  Pozovite za cenu
  ScanPal EDA71 je industrijski tablet vrhunskih performansi, koji pruža “real time” konektibilnost i efikasno prikupljanje podataka. Elegantan dizajn krije u sebi robustan uređaj baziran na Android™ 8 (Oreo) platformi.

  Honeywell Tecton CS

  Pozovite za cenu
  Rad u hladnom okruženju je težak i zahtevan. Honeywell Tecton CS (Cold Storage) je specijalno projektovan da obezbedi maksimalnu pouzdanost i funkcionalnost i u najsurovijim vremenskim uslovima. Specijalna baterija i grejači omogućuju prelazak iz ekstremno hladnog u toplo okruženje bez kondezacije i oštećenja uređaja. Ovo znači da nesmetano možete nastaviti rad bez obzira na nagle promene temperature okruženja. Tecton CS je idealno rešenje za rad u hladnjačama, spoljnim ili kombinovanim magacinima koji su izloženi ekstreno niskim temperaturama.

  Honeywell Thor VM1

  Pozovite za cenu
  Thor VM1 je namenjen za postavljanje na viljuškar. Pokrece ga 1.6GHz Atom Z530 procesor, dok su za komunikaciju zadužene WWAN, WLAN i Bluetooth konekcije. Poseduje tri inovativne opcije koje štede vreme i novac. Prednji panel je komponenta koja je napodložnija oštećenjima tokom rada. Thor VM1 poseduje lako zamenjiv prednji panel. Quick Mount Smart dock omogućava lako i brzo skidanje uređaja sa vozila i postavljanje na drugo vozilo bez prekida u radu. Ignition control opcija ubrzava start-up time uređaja i kroz podešavanja štedi bateriju na viljuškaru.

  Honeywell Thor VM2

  269.840,00 din.
  Naslednik VM1 serije, VM2 takođe poseduje lako zamenjiv prednji panel i opciju brzog skidanja/postavljanja na vozilo bez prekida u radu. Veliki 9.7" ekran sa programabilnim multifunkcijskim tasterima povećava preglednost i olakšava rad. Namenjen je za rad u kombinovanim spoljno-unutrašnjim magacinima uz IP66 standard zaštite.

  Honeywell Thor VM3

  Pozovite za cenu
  Projektovan za rad u najsurovijim uslovima, magacinima, hladnjačama, industrijskim postrojenjima, na brodovima, naftnim platformama, itd. Sa proširivom memorijom do 4GB i 64GB SSD diskom Thor VM3 je optimizovan za multi-tasking i rad sa najzahtevnijim aplikacijama. Opcioni grejač omogućava rad na ekstremno niskim uslovima sa prelaskom iz hladnog u toplo okruženje bez magljenja ekrana.

  Mobilni računari

  Filter by:

  Clear All