Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Honeywell

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Honeywell Eclipse 5145

  Call for pricing
  Eclipse 5145 je ručni laserski skener koji pruža ekonomičnu alternativu CCD skenerima. Kompaktan dizajn čini ga pogodnim za upotrebu pri raznim poslovima: Skeniranje menija, Point-of-sale, Kontrola lagera, sortiranje dokumenata

  Honeywell Hyperion 1300g

  Call for pricing
  Hiperion ™ 1300g linearni skener za barkod idealan je za skeniranje sa intenzivnim i laganim industrijskim namenama. Odlikuje ga idealna ravnoteža performansi, ergonomija i najbolja izdržljivost u klasi. Godinama bez ikakvih komplikacija i performansi za posao, Hiperion 1300g je idealan skener.

  Honeywell Voyager 1200g

  Call for pricing
  Odlične performanse i fleksibilnost omogućavaju primenu Voyagera 1200g na raznim zadacima. Agresivno čita loše i slabo vidljive barkodove što ga uz implementiranu CodeGate tehnologiju, čini liderom u ovoj klasi barkod skenera.

  Honeywell Fusion 3780

  Call for pricing
  Idealno rešenje za mini markete. Kombinuje omnidirekciono ilasersko skeniranje u lagano i ergonomski oblikovano pakovanje. Automatska detekcija postolja omogućava brz i lak prelazak na hands-free mod rada.

  Honeywell HF600

  Call for pricing
  Dizajniran sa vodećom 2D tehnologijom i vrhunskim performansama, Youjie lansira novi skener bez upotrebe ruku HF600, koji se može koristiti u višestrukim aplikacijama, kao što su maloprodajni POS, praćenje logistike, apoteka i Kancelarija za automatizaciju. Mogucnost citanja kodova sa mobilnih uredjaja

  Honeywell Voyager 1250g

  Call for pricing
  Povećajte domet vašeg skeniranja! Voyager 1250g sa lakoćom čita barkodove sa 58.4cm daljine, čineći svaki posao lakšim i efikasnijim. postavljanjem na postolje Voyager 1250g se jednostavno transformiše u hands-free skener.

  Honeywell Voyager 1350g

  Pozovite za cenu
  Kompaktan i jednostavan za korišćenje Honeywell Voyager 1350g uređaj za skeniranje je dizajniran da zadovolji potrebe različitih radnih okruženja. Skenira i štampane i digitalne 1D/2D bar kodove, DataMatrix i DOT kodove – bilo da su oštećeni ili loše odštampani – zahvaljujući snažnoj tehnologiji dekodiranja, što ga čini pogodnim za širok spektar primena. Koristite ga u državnim kancelarijama za registraciju osoblja, registraciju hotela, verifikaciju ulaznica za pozorište, pa čak i u bolnicama i školama za zadatke skeniranja ugostiteljskih objekata i prijema.

  Honeywell Voyager 1400g 2D

  Call for pricing
  Najprodavanaiji 2D barkod skener u Srbiji. Prestavlja idealno rešenje za apoteke i zdravstvene ustanove. Podržava čitanje 2D simbola, kao i čitanje kupona sa mobilnih telefona.

  Honeywell Voyager 1450g

  Call for pricing
  2D barkodovi postaju standard u sve većem broju aplikacija. Voyager 1450g pruža mogućnost čitanja 2D kodova po veoma pristupačnoj ceni. Ergonomski dizajn čini ga idealnim za dugotrajan rad.

  Honeywell

  Filter by:

  Clear All