Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Hands-free skeneri

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Honeywell Solaris 7820

  Call for pricing
  Solaris 7820 vertikalni hands-free skener povećava produktivnost sa neprevaziđenom sposobnošću da agresivno skenira kodove iz bilo kojeg ugla. Uklapa se u gotovo bilo koje oktuženje i predstaavlja idealno rešenje za markete sa većim protokom robe.

  Honeywell Solaris XP 7990G

  Call for pricing
  Sa svojim kompaktnim, modernim dizajnom i moćnim mogućnostima skeniranja izgrađeno na Honeywell-ovoj platformi ekstremnih performansi (XP), Solaris 7990g se lako uklapa u postojeća kućišta koja se koriste u okruženjima za kase. Solaris XP ima 20% veću brzinu skeniranja, toleranciju do 5 m/s i šire vidno polje od prethodnih Solaris modela. Honeywell-ova XSP tehnologija dokazana na terenu sa lakoćom obrađuje loše štampane i oštećene barkodove. Solaris XP je kompatibilan sa prethodnim modelima, čineći nadogradnju brzom i jednostavnim rukovanjem.

  Honeywell Vuquest 3320g

  Call for pricing
  Vuquest 3320g je kompaktan area-imaging skener koji pruža agresivno čitanje 1D, 2D i PDF kodova. Vuquest 3320g je lagan, izdržljiv i mobilan. Elegantan dizajn se besprekorno uklapa u svako radno okruženje.

  Zebra DS9200

  Pozovite za cenu
  Ako j epotrebno skenirati štampane bar kodove na papirnim etiketama ili mobilne bar kodove na ekranu mobilnog telefona, pomoću DS9208, bićete spremni. Dobijate svestranost za skeniranje bilo kojeg 1D ili 2D bar koda - od štampanih nalepnica u maloprodaji koje identifikuju proizvode i cene u registru, do mobilnih kupona, mobilnih poklona i kartica za lojalnost, putnih karta i čak ulaznica za pozorište.

  Hands-free skeneri

  Filter by:

  Clear All