Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Datalogic

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Datalogic Magellan 3300

  Pozovite za cenu
  Magellan ™ čitač bar kodova 3300HSi donosi tehnologiju snimanja na veliko prodajno mesto u horizontalnom čitaču. Njegova tehnologija za obradu slika pruža izvanredne performanse prilikom snimanja teško čitljivih bar kodova kao što su skraćeni (kratki), vanserijski, loše štampani i GS1 DataBar ™ kodovi, i pruža podršku za linearno (1D) i 2D dekodiranje nalepnica.

  Datalogic Magellan 3550

  Pozovite za cenu
  Skener Magellan 3550HSi nudi mnoge funkcije koje su učinile porodicu Magellan skenerima tako uspešnom, uključujući 1D i 2D dekodiranje, snimanje slika, kompaktne veličine i lak pristup servisu za ažuriranje softvera ili promene konfiguracije. Takođe ima koristi od napretka ostvarenog u obradi slike, osvetljenja, procesora i softvera koji je Datalogic doneo na tržište.

  Datalogic Magellan 9400i

  Pozovite za cenu
  Magellan ™ 9400i skener / vaga : nova klasa visoko-efikasnih skenera bar koda. Sa digitalnim uređajima za obradu slike u svim ravninama, skeneri 9400i čitaju i dvodimenzionalne bar kodove bez potrebe za orijentacijom predmeta od strane blagajne. Sa tradicionalnijom visinom poklopca i velikim horizontalnim i vertikalnim prozorima, Magellan 9400i omogućava optimalno pozicioniranje za POS ili dodirne ekrane za samokontrolu, platne terminale i štampače uz istovremeno održavanje ergonomske udobnosti.

  Datalogic Magellan 9800i

  Pozovite za cenu
  Skener Magellan 9800i nudi vrhunske slike sa visokom pouzdanošću dizajnirane da omoguće maksimalnu propusnost za 1D i 2D bar kod. Ovaj skener je prvi skener bar koda za kupovinu namirnica u potpunosti vođen digitalnim snimanjem visokih performansi.

  Datalogic DL-Axist

  Pozovite za cenu
  DL-Axist ™ PDA je robustan PDA sa Android ™ tehnologijom i sjajnim full-screen ekranom od 5 inča. Sa industrijskom robusnošću, ovaj PDA preživljava većinu unutrašnjih i spoljašnjih okruženja. Ovaj PDA poseduje Corning® Gorilla® Glass 3 ekran osetljiv na dodir i prozor za skeniranje, dok opciono zaštitna gumena obloga pruža dodatnu zaštitu.

  Datalogic Falcon X3+

  Pozovite za cenu
  Falcon ™ X3 + mobilni računar pruža vrhunsku robusnost, ergonomiju, računar i tehnologija za prikupljanje podataka, istovremeno pružajući prilagođeno rešenje za okruženja koja zahtevaju vidljivost transakcija u realnom vremenu.

  Datalogic Falcon X4

  Pozovite za cenu
  Koristeći poznatu ergonomiju i elegantan dizajn linije proizvoda Falcon, Falcon X4 mobilni računar predstavlja novu generaciju vodećeg proizvoda kompanije Datalogic. Mobilni računar Falcon X4 idealan je za aplikacije za maloprodaju i za logistiku, prodavnice i u skladištu.

  Datalogic Memor 1

  Pozovite za cenu
  Memor 1 uređaj dolazi sa moćnom Qualcomm® Snapdragon ™ platformom i ima Android ™ 8.1 (Oreo) sa Google Mobile Services (GMS). Ovaj uređaj je dostupan u dva oblika: ručna verzija koja podseća na robustan pametni telefon i verzija pištolja sa udobnim okidačem za skeniranje. Robusno crno kućište omogućava ovaj uređaj da se koristi u većini aplikacija.

  Datalogic Memor 10

  Pozovite za cenu
  Vrhunske performanse ovog Android ™ full touch PDA može podržati mnoštvo aplikacija u različitim okruženjima, uključujući novi model sa 2D megapiksel-om za skeniranje za bolje performanse. MP skeniranje takođe omogućava DotCode i očitavanje Digimarc® vodenog žiga.

  Datalogic

  Filter by:

  Clear All