Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Barkod skeneri

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Honeywell Xenon 1950g Extreme XP

  Pozovite za cenu
  Xenon XP 1950g skener nudi vrhunske performanse skeniranjae , olakšano skeniranje i za najteže pročitane ili oštećene bar kodove.

  Honeywell Xenon 1950h Healthcare

  Pozovite za cenu
  Xenon ™ XP 1950 anti-bakterijska plastika idealna za zdravstvene ustanove pružajući vrhunske performanse i trajnost.

  Honeywell Xenon 1952g Extreme XP

  Pozovite za cenu
  Xenon XP 1950g skener nudi vrhunsko performanse skeniranja, olakšano skeniranje i za najteže pročitane ili oštećene bar kodove. Skener je optimizovan za skeniranje kodova sa mobilnih telefona i monitora.

  Honeywell Xenon 1952h Healthcare

  Pozovite za cenu
  Xenon ™ XP 1952 anti-bakterijska plastika idealna za zdravstvene ustanove pružajući vrhunske performanse i trajnost.

  Honeywell Xenon 1952h-bf

  Pozovite za cenu
  Ekstremne performanse Honeivell Xenon™ (XP) Uključuje 1952h-bf skener najnovije tehnologije bez baterije i bežične tehnologije Bluetooth® bez održavanja ili dugog punjenja kao i vreme potrebno sa tradicionalnim baterijama. Anti-bakterijska plastika

  Honeywell Youjie HF600

  24.253,00 din.
  Dizajniran sa vodećom 2D tehnologijom i vrhunskim performansama, Youjie lansira novi skener bez upotrebe ruku HF600, koji se može koristiti u višestrukim aplikacijama, kao što su maloprodajni POS, praćenje logistike, apoteka i Kancelarija za automatizaciju. Mogucnost citanja kodova sa mobilnih uredjaja

  Zebra DS2200

  Pozovite za cenu
  DS2200 Series možete skenirati sve. Dobijate pristupačni 1D / 2D uređaj za slike koji ne ugrožava performanse ili funkcije u odnosu na cenu. A možete odabrati model koji najbolje odgovara vašim POS potrebama - povezani DS2208 ili bežični DS2278. Serija DS2200 - pristupačnost koju zahteva vaš budžet, uz upotrebu, jednostavnost upotrebe i jednostavnost upravljanja koju vaše poslovanje zahteva.

  Zebra DS3600

  Pozovite za cenu
  Kao član Zebra 3600 ultra-rogged serije skenera, praktično neuništiv 1D bežični skeneri spremni su za jedno od najtežih okruženja. Dizajnirani za hvatanje gotovo bilo kog 1D barkoda sa udaljenosti od 5.1 cm do udaljenosti od 17.1 m, ovi skeneri pružaju vrhunski kvalitet.

  Zebra DS9200

  Pozovite za cenu
  Ako j epotrebno skenirati štampane bar kodove na papirnim etiketama ili mobilne bar kodove na ekranu mobilnog telefona, pomoću DS9208, bićete spremni. Dobijate svestranost za skeniranje bilo kojeg 1D ili 2D bar koda - od štampanih nalepnica u maloprodaji koje identifikuju proizvode i cene u registru, do mobilnih kupona, mobilnih poklona i kartica za lojalnost, putnih karta i čak ulaznica za pozorište.