Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Zebra

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Zebra TC75

  Call for pricing
  Radite efikasnije i bolje za svoje kupce tako što ćete zaposlenima pružiti ručne računare poslovne klase koji odolevaju na terenu ili u radnji, komuniciraju i pristupaju informacijama u realnom vremenu.
  Serija TC70 / TC75 je uređaj profesionalne klase izgrađen za poslove:
  - Robusan i jak za svakodnevno korišćenje unutar i izvan četiri zida
  - Operativni sistemi Android ™
  - 4G / LTE (samo serija TC75) i 802.11a / b / g / n povezivanje za bilo gde, bilo kada
  - Sa Zebra Mobiliti Ektensions (Mk), sloj funkcija koji transformišu Android iz potrošačkog operativnog sistema (OS) u pravi OS preduzeća
  - DNK za mobilnost, paket mobilnosti koji omogućava aplikacije, razvojne alate i uslužne programe
  - Najnapredniji laser za skeniranje sa većim rasponom čitanja podataka

  Zebra TC8000

  Call for pricing
  Novi mobilni računar za magacin koji je revolucionarni i dizajniran za povećanje produktivnosti u magacinu. U stvari, u proseku uštede 14% * po radniku u odnosu na tradicionalne faktore oblika - to je kao dobijanje dodatnog sata produktivnosti, po radniku, dnevno. I to je jedini uređaj na tržištu koji sve to pojednostavljuje - kako vaši radnici fizički koriste uređaj i komuniciraju sa skladišnom aplikacijom.

  Zebra WT41N0

  Call for pricing
  S velikim povećanjem obima paketa vođenim boljom podrškom, zahtevima za kvalitetnijim servisima za korisnike i povećanjem propisa skladištenja, potrebno je da premjestite više robe kroz skladište ili distributivni centar i zabiležite više informacija nego ikad pre.
  Sve to sa serijom prenosnih terminala VT41N0 na rukama vaših zaposlenih. Ovi robusni uređaji će vam omogućiti da postignete maksimalnu produktivnost u radu, operativnu efikasnost i tačnost zahvaljujući kompatibilnosti za pojednostavljene funkcije rukovanja skladištem i paketima.
  Potpuni spektar dodatne opreme koji čuva i štiti ovaj uređaj, omogućavajući vam da lako proširite funkcionalnost i ubrzate poslovanje.

  Zebra WT6000

  Call for pricing
  Prenosni računar VT6000 sa Android OS-om, postavlja nove standarde za poslovanje preduzeća. Manji je i lakši od ostalih na tržištu. A sa neverovatnim novim sistemom za ugradnju, VT6000 se udobno prilagođava svakom zaposlenom. Njegov industrijski robusni dizajn pruža maksimalno produženje vremena u vašim najzahtevnijim okruženjima. Rezultat? Maksimalna udobnost. Maksimalna izdržljivost. Maksimalna produktivnost. VT6000 - je pravi odabir.

  Zebra TC51/TC56

  Call for pricing
  Sa robusnim industrijskim dizajnom koji izgleda kao najpopularniji pametni telefoni, zajedno sa karakteristikama, u kompaniji Zebra, snagom, sigurnošću i upravljivošću koje vaše preduzeće zahteva, TC51 / TC56 je računar koji je zaista vodeci u svojoj klasi.
  Dostupnost proizvoda i usluga može se razlikovati od zemlje do zemlje. Za dodatne detalje obratite se lokalnom predstavniku Zebre.

  Zebra TC52/57

  Pozovite za cenu
  TC52 / TC57 Touch Computers grade na izuzetno uspešnom TC51 / TC56 dodajući novu platformu i nove mogućnosti za postizanje vrhunskog računara na dodir. Dobijate vrhunsko korisničko iskustvo - jednostavnost Androida sa svim poslovnim karakteristikama koje radnici trebaju da povećaju produktivnost i minimiziraju vreme procesnog ciklusa.

  Baterija Zebra DS2200

  Call for pricing

  Baterija Zebra DS3600

  Call for pricing

  Baterija Zebra LI4278

  Call for pricing

  Zebra

  Filter by:

  Clear All