Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Zebra

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Zebra TC75

  Pozovite za cenu
  Radite efikasnije i bolje za svoje kupce tako što ćete zaposlenima pružiti ručne računare poslovne klase koji odolevaju na terenu ili u radnji, komuniciraju i pristupaju informacijama u realnom vremenu.
  Serija TC70 / TC75 je uređaj profesionalne klase izgrađen za poslove:
  - Robusan i jak za svakodnevno korišćenje unutar i izvan četiri zida
  - Operativni sistemi Android ™
  - 4G / LTE (samo serija TC75) i 802.11a / b / g / n povezivanje za bilo gde, bilo kada
  - Sa Zebra Mobiliti Ektensions (Mk), sloj funkcija koji transformišu Android iz potrošačkog operativnog sistema (OS) u pravi OS preduzeća
  - DNK za mobilnost, paket mobilnosti koji omogućava aplikacije, razvojne alate i uslužne programe
  - Najnapredniji laser za skeniranje sa većim rasponom čitanja podataka

  Zebra TC8000

  Pozovite za cenu
  Novi mobilni računar za magacin koji je revolucionarni i dizajniran za povećanje produktivnosti u magacinu. U stvari, u proseku uštede 14% * po radniku u odnosu na tradicionalne faktore oblika - to je kao dobijanje dodatnog sata produktivnosti, po radniku, dnevno. I to je jedini uređaj na tržištu koji sve to pojednostavljuje - kako vaši radnici fizički koriste uređaj i komuniciraju sa skladišnom aplikacijom.

  Zebra WT41N0

  Pozovite za cenu
  S velikim povećanjem obima paketa vođenim boljom podrškom, zahtevima za kvalitetnijim servisima za korisnike i povećanjem propisa skladištenja, potrebno je da premjestite više robe kroz skladište ili distributivni centar i zabiležite više informacija nego ikad pre.
  Sve to sa serijom prenosnih terminala VT41N0 na rukama vaših zaposlenih. Ovi robusni uređaji će vam omogućiti da postignete maksimalnu produktivnost u radu, operativnu efikasnost i tačnost zahvaljujući kompatibilnosti za pojednostavljene funkcije rukovanja skladištem i paketima.
  Potpuni spektar dodatne opreme koji čuva i štiti ovaj uređaj, omogućavajući vam da lako proširite funkcionalnost i ubrzate poslovanje.

  Zebra WT6000

  Pozovite za cenu
  Prenosni računar VT6000 sa Android OS-om, postavlja nove standarde za poslovanje preduzeća. Manji je i lakši od ostalih na tržištu. A sa neverovatnim novim sistemom za ugradnju, VT6000 se udobno prilagođava svakom zaposlenom. Njegov industrijski robusni dizajn pruža maksimalno produženje vremena u vašim najzahtevnijim okruženjima. Rezultat? Maksimalna udobnost. Maksimalna izdržljivost. Maksimalna produktivnost. VT6000 - je pravi odabir.

  Zebra TC51/TC56

  Pozovite za cenu
  Sa robusnim industrijskim dizajnom koji izgleda kao najpopularniji pametni telefoni, zajedno sa karakteristikama, u kompaniji Zebra, snagom, sigurnošću i upravljivošću koje vaše preduzeće zahteva, TC51 / TC56 je računar koji je zaista vodeci u svojoj klasi.
  Dostupnost proizvoda i usluga može se razlikovati od zemlje do zemlje. Za dodatne detalje obratite se lokalnom predstavniku Zebre.

  Zebra TC52/57

  Pozovite za cenu
  TC52 / TC57 Touch Computers grade na izuzetno uspešnom TC51 / TC56 dodajući novu platformu i nove mogućnosti za postizanje vrhunskog računara na dodir. Dobijate vrhunsko korisničko iskustvo - jednostavnost Androida sa svim poslovnim karakteristikama koje radnici trebaju da povećaju produktivnost i minimiziraju vreme procesnog ciklusa.

  Baterija Zebra DS2200

  Pozovite za cenu

  Baterija Zebra DS3600

  Pozovite za cenu

  Baterija Zebra LI4278

  Pozovite za cenu

  Zebra

  Filter by:

  Clear All