Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Touch monitori

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  Elo 1523L

  Pozovite za cenu
  Odnos strana je 4:3, tako da je Elo 1523L upotrebljiv u situacijama gde wide-screen nije pogodan. 15 inch touch ekran sa TouchPro PCAP tehnologijom. Može se koristiti kao desktop monitor ili postaviti po želji na zid ili šipku preko VESA standarda.

  Elo 1598L

  Pozovite za cenu

  Elo 1715L

  Pozovite za cenu
  17 inch touch ekran sa TouchPro PCAP tehnologijom. Može se koristiti kao desktop monitor ili postaviti po želji na zid ili šipku preko VESA standarda. Odnos strana je 5:4, tako da je Elo 1715L upotrebljiv u situacijama gde wide-screen nije pogodan.

  Elo 1717L

  Pozovite za cenu
  Odnos strana je 5:4, tako da je Elo 1717L upotrebljiv u situacijama gde wide-screen nije pogodan. 17 inch touch ekran sa TouchPro PCAP tehnologijom. Može se koristiti kao desktop monitor ili postaviti po želji na zid ili šipku preko VESA standarda.

  Elo 1902L

  Pozovite za cenu
  Profesionalni touch ekran sa TouchPro® PCAP tehnologijom. Može se koristiti i sa rukavicama i stylus olovkom. Podržava postavljanje na sto (desktop), šipku ili zid.

  Elo 1915L

  Pozovite za cenu
  Touch monitor koji nudi najbolji odnos cene i kvaliteta u ovoj klasi. Fabrički je zaštićen od prašine, prljavštine i prskanja vode. Idealno rešenje za frekventna prodajna mesta.

  Elo 2002L

  Pozovite za cenu

  Moderan dizajn sa opcijom horizontalnog i vertikalnog postavljanja, kao i montaže na zid, nosač ili desktop. Mogućnost nadogradnje:

  -Magnetni čitač (MSR)

  -Barkod skener

  -NFC za mobilna plaćanja

  -VFD ekran za kupce

  Elo 2202L

  Pozovite za cenu

  Elo 2402L

  Pozovite za cenu

  Touch monitori

  Filter by:

  Clear All