Close
(0) proizvoda
Vaša lista je prazna.
Sve kategorije
  Filters
  Podešavanja
  Pretraga

  Ručni data terminali

  Prikaži kao Grid List
  Sortiraj po
  Prikaži proizvoda na stranici

  CipherLab RK25

  156.099,00 din.
  Veliki touch ekran i numerička tastatura podržani Android operativnim sistemom omogućavaju brz, lak i pouzdan unos podataka. Namenjen za rad sa velikim brojem artikala, CipherLab RK25 je savršen za rad u mini marketima, magacinima ili na terenu. IP65 standard i otpornost na padove sa 1.5m visine osiguravaju dugotrajan rad i u surovim uslovima ekspolatacije.

  CipherLab RK95 Series

  Pozovite za cenu
  Kao sledeća generacija serije 9700, RK95 poseduje performanse za nove i stare korisnike. Superiorna Wi-Fi tehnologija veće pokrivenosti i brzine može se nositi sa prenosom velikih podataka bez smetnji. Lagan, ali otporan na vlagu, prašinu i slučajne padove.

  CipherLab RS30 Series

  Pozovite za cenu
  Robustan smart telefon - data terminal, sa industrijskim skenerom. Veliki 4.7" ekran i Android operativni sistem olakšavaju rad, kao i obuku novih radnika. CipherLab RS30 nije samo lak za upotrebu, sa samo 260g težine lak je i za svakodnevnu - celodnevnu upotrebu. IP54 standard zaštite osigurava dugotrajan rad i u lošim uslovima rada.

  CipherLab RS31

  Pozovite za cenu
  Robustan smart telefon - data terminal, sa industrijskim skenerom. Veliki 4.7" ekran i Android operativni sistem olakšavaju rad, kao i obuku novih radnika. CipherLab RS31 nije samo lak za upotrebu, sa samo 260g težine lak je i za svakodnevnu - celodnevnu upotrebu. IP67 standard zaštite osigurava dugotrajan rad i u lošim uslovima rada.

  CipherLab RS50

  Pozovite za cenu
  Savršeno rešenje za rad na terenu, kurirske službe, daljinsko očitavanje brojila, industrijska postojenja. CipherLab RS50 sa lakoćom čita sve 1D/2D kodove, čak i oštećene ili slabo vidljive. Pouzdana Wi-Fi i LTE konekcija omogućavaju konstantnu konekciju, dok 2.0 Ghz octa-core procesor sa 2GB RAM i 16GB flash memorije pružaju odlične performanse za sve poslove koji se pred ovaj uređaj postave.

  CipherLab RS51

  Pozovite za cenu
  Sa razvojem e-trgovine, brzina isporuke za industrije poput transporta i logistike kao i direktne isporuke. RS51 serija CipherLab nasledila je prednosti poboljšanim funkcijama kako bi omogućio pametniji i efikasniji rad za svakodnevno korišćenje.

  Zebra MC2100

  Pozovite za cenu
  Možete računati na vrhunsku moć obrade, robusni dizajn, vrhunsku ergonomiju, fleksibilne opcije za hvatanje podataka, poslovnu klasu push-to-talk (PTT), centralizovano upravljanje i mogućnost kreiranja cross-platforme, operativnog sistema-agnostic aplikacije.

  Zebra MC3200

  146.219,00 din.
  Proverite produktivnost i pouzdanost sa MC3200 mobilnim računarom, sledeća generacija u klasi vodeće MC3000 serije, sada sa više mogućnosti za ispunjavanje vaših potreba. Izaberite pravi operativni sistem za vaše poslovanje - Android ™ Jelli Bean ili Microsoft ™ Embedded Compact 7. Vaš izbor našeg najnaprednijeg 1D lasera ​​ili 1D / 2D mehanizma za skeniranje omogućava vašim zaposlenima da lako skeniraju barkodove u bilo kojem obliku. Sa više od milion i po MC3000 uređaja prodatih do danas, dobijate dobro testiran uređaj kojem možete verovati.

  Zebra MC3300

  168.936,00 din.
  Zebra MC3300 može da se konfiguriše na četiri načina - pištolj-rukohvat, laser sa rotirajućom glavom, ugao 0º i 45º skeniranja - što vam daje mogućnosti za svaki slučaj upotrebe. Svi su dizajnirani s obzirom na ergonomiju i performanse. Nabavite mobilni računar koji čini više produktivnosti za vaše poslovanje.

  Ručni data terminali

  Filter by:

  Clear All