Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Barkod skeneri

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Honeywell Orbit HF680

  Pozovite za cenu
  Honeivell Orbit HF680 je 2D hands-free / skener koji je savršeni spoj pristupačnosti, performansi i stila. Trgovci više ne moraju da ugrožavaju svoj budžet da bi postigli performanse skeniranja u modernom dizajnu. I savršen je za kupce koji žele da nadograde svoje 1D Orbit 7120s skenere na 2D.

  Honeywell QuantumT 3580

  Pozovite za cenu
  QantumT ™ 3580 hands-free omnidirekcioni skener nove generacije pruža maloprodajama sigurano i pouzdano skeniranje artikala.

  Honeywell Solaris 7820

  Call for pricing
  Solaris 7820 vertikalni hands-free skener povećava produktivnost sa neprevaziđenom sposobnošću da agresivno skenira kodove iz bilo kojeg ugla. Uklapa se u gotovo bilo koje oktuženje i predstaavlja idealno rešenje za markete sa većim protokom robe.

  Honeywell Solaris 7980g

  Call for pricing
  Najnoviji predstavnik Solaris serije 7980g nudi mogućost čitanja 1D i 2D kodova, kao i kodova sa ekrana pametnih telefona. Napaja se direktno preko USB kabla, čime se eliminiše potreba za dodatnim kablovima i komplikovanim instalacijama.

  Honeywell Stratos 2400

  Call for pricing
  Honeywell Stratos® 2400 agresivni skener za čitanje i lošijeg kvaliteta kodova sa proizvoda. Horizontalno i vertiklalno (bioptic) očitavanje 1D, GS1 DataBar bar kodova velike gustine. Mogućnost ugradnje dodatnih modula, kao što su vaga ili EAS antena. Namenjen je prevashodno velikim super marketima sa intezivnim protokom robe na kasama.

  Honeywell Stratos 2700

  Call for pricing
  Ako se neki skenerj može nazvati all-in-one rešenjem za prodajno mesto onda je to Stratos 2700. Horizontalno i vertiklalno (bioptic) očitavanje 1D i 2D kodova, čitanje kodova sa mobilnih uređaja. Mogućnost ugradnje dodatnih modula, kao što su vaga ili EAS antena. Ugrađen LCD ekran osim zvučne, daje i vizuelnu potvrdu da je proizvod skeniran, prikazujući naziv skeniranog proizvoda. Uktatko Stratos 2700 nudi sve šro Vam je potrebno za visokofrekventno radno mesto.

  Honeywell Voyager 1200g

  Call for pricing
  Odlične performanse i fleksibilnost omogućavaju primenu Voyagera 1200g na raznim zadacima. Agresivno čita loše i slabo vidljive barkodove što ga uz implementiranu CodeGate tehnologiju, čini liderom u ovoj klasi barkod skenera.

  Honeywell Voyager 1202g

  Call for pricing
  Voyager 1202g je bežični brat 1200g modela. Omogućava nesmetan rad 10m od baze ili čak do 30 metara ukoliko između skenera i baze nema prepreka. Voyager 1202g je zadržao sve karakteristike i performanse 1200g modela.

  Honeywell Voyager 1202g bf

  Pozovite za cenu
  Voyager 1202g bf 1D (jednolinijski) je prvi ručni skener sa kondenzatorom - bez baterije. Olakšava i ubrzava korišćenje jer skraćuje vreme od tradicionalnog punjenja baterije. Omogućava nesmetan rad 10m i više od baze u zavisnosti od okruženja.