Room Expert

Glavni hotelski sistem, okrenut korisnicima naših usluga, upravo je aplikacija za recepcijsko poslovanje, koja predstavlja sveobuhvatni sistem za upravljanje i izveštavanje u sektoru soba. Automatizacijom većine procesa, jednostavnim korisničkim interfejsom, te uklapanjem u ostale hotelske sisteme, stvorili smo aplikaciju prilagođenu kako zaposlenima, tako i gostima.

Opis

Details

Recepcijska aplikacija predstavlja osnovni alat u radu recepcionera, koji mora zadovoljiti osnove potrebe zaposlenih, ali i ponuditi napredne opcije u cilju komotnijeg i bržeg rada. 
Podrazumevane opcije su:

Rezervacije 
●Prijem/Odjava (check in/out) 
●Finansijski i statistički izveštaji   
●Modul za domaćinstvo 
●Knjiga gostiju, sa arhivom gostiju (boravci i zaduženja)
Room Expert
Sistem rezervacija je direktno vezan sa prijemom gosta, čime se postiže optimizacija kompletnog procesa boravka gosta, počevši od rezervacije. Unosom što većeg seta podataka u samu rezervaciju, skraćuje se vreme prijema, pa čak i odjave/naplate. Sistem rezervacija podrazumeva sistem izveštavanja, preuzimanje podataka o gostima iz arhive, baratanje sa grupama gostiju... Dodatni elementi su:

●Personalizovane potvrde rezervacija (u HTML formatu), sa automatskim slanjem poruka zahvalnosti/dobrodošlice
●Preuzimanje rezervacija sa internet prezentacija hotela, ili sa channel managera.
Room Expert
Napredni sistem izveštavanja o statusima hotelskih smeštajnih jedinica. Upotrebom prenosivih računara (handheld), zaduženje mini bara se prebacuje na sobni račun gosta, u realnom vremenu, bez potrebe za uključivanjem recepcionera u isti posao Upotrebom prenosivih računara (handheld), trenutno se prenosi informacija o statusu sobe, odnosno ostalim službama se prenosi informacija o čišćenju ili „blokiranju“ sobe. Formiranje radnih naloga za tehničku službu, u slučaju kvarova u okviru hotela, predstavlja opciju uparivanja sa Poslovnim Navigatorom. Room Expert

Specifikacija

Specifikacija

Tehničke karakteristike Ne