Gart Cinema

Gart Cinema je zaokruženo softversko rešenje sa Ticketing modulom za prodaju karata (ulaznica) za objekte koji poseduju dvorane (sale) u kojima se vrši projekcija filmova, izvođenje predstava ili koncerata. Ovaj sistem drastično uprošćava proceduru projektovanja projekcija i predstava u vremenu i po dvoranama

Opis

Details

Gart Cinema je zaokruženo softversko rešenje sa Ticketing modulom za prodaju karata (ulaznica) za objekte koji poseduju dvorane (sale) u kojima se vrši projekcija filmova, izvođenje predstava ili koncerata. Ovaj sistem drastično uprošćava proceduru projektovanja projekcija i predstava u vremenu i po dvoranama. Nakon toga je moguće vršiti rezervacije i prodaju karata po projektovanom planu, i to u namenski napravljenom vizuelnom editoru dvorana gde se lako manipliše slobodnim mestima. Ovakav vizuelni interfejs postoji i u integrisanom Web portalu na kojem je moguće rezervisati ulaznice direktno, od strane posetilaca, korišćenjem najnovije tehnologije koja ima uvid u stanje po projekcijama.

Sistem podržava različite tipove povlašćenih personalizovanih i nepersonalizovanih korisničkih kartica kojima se mogu ostvariti razni popusti; npr. popusti za grupne posete, rodjendanski popusti (sa besplatnim artiklima npr. kokice), porodične karte, loyalty kartice koje mogu omogućiti bodovanje pri kupovini kojima se kasnije mogu kupiti karte i drugi.

Program poseduje i kompletan modul za vodjenje Concession prodaje gotovih artikala (piće, slatkiši) ali i artikala koji se proizvode (kokice, sendviči) uz vodjenje sirovina i sravnjivanje na materijalnom i finansijskom nivou.

“Gart Cinema je od 2013. godine uveden kao osnovni ticketing sistem za bioskop Vilin Grad u Nišu. Web rezervacioni portal je integrisan sa prezentacijom bioskopa Vilin Grad i zamenjen je postojeći Cineplexx programski sistem koji je do tada bio u upotrebi.”

Gart Cinema

Specifikacija

Specifikacija

Tehničke karakteristike Ne