SAMPRO SERVIS

SAMPRO SERVIS predstavlja važnu kariku u povezivanju svih delaznosti našeg poslovanja. Baš iz ovog razloga veliku pažnju posvećujemo kvalitetu usluga koje naš servis pruža. Servisni tim predstavlja ekipa softversko-hardverskih stučnjaka koji su spremni da odgovore svim Vašim zahtevima i potrebama. 

 

servis struktura   

Struktura poslovanja

u cilju poboljšanja kvaliteta usluga kao i lakšeg rukovođenja i kontrole, Sampro Servis je svoju delatnost podelio u tri segmenta.

 

Projektovanje

Izrada projekata za umrežavanje kućnih, poslovnih, prodajnih prostora kao i za umrežavanje magacinskih hala i otvorenih prostora

 

Montaža

Izvodimo radove postavljanja mrežne infrastrukture unutar i van objekta. Takodje podržavamo potpunu integraciju opreme u Vaše postojeće sisteme.

 

Servis i Održavanje

Servis i održavanje u garantnom i vangarntnom roku, mogućnost potpisivanja ugovora sa posebnim pogodnostima i uslugama koje nudimo.

 

Imajući u vidu važnost zadataka koji POS i Auto ID oprema obavlja u različitim delatnostima, od vitalnog je značaja da ona u svakom trenutku funkcioniše besprekorno. Da bi smo ovo obezbedili uspostavili smo sve ključne parametre.

 


Kvalitet proizvoda !


Prvi korak u osiguranju ispravnosti uređaja je sam kvalitet uređaja. Iz tog razloga Sampro koristi opremu dokazanih proizvođača POS & Auto ID opreme.

 ovlasceni servis    

Ovlašćeni servis


Sampro servis je ovlašćeni servis za POS & Auto ID opremu koju nudi. U cilju zadržavanja statusa ovlašćenog servisa osoblje je u kontinuiranom procesu usavršavanja. Ovim je garantovan kvalitet usluge i opreme koji propisuje proizvođač.

Ovlašćeni smo servis za Sato, CipherLab, Honeywell, Intermec, Delta UPS

Servisni partner za : Pidion i Posiflex uređaje

Microsoft sertifikovani partner

F-Secure sertifikovani partner


servis      

Low Downtime 


Vreme nefunkcionisanja opreme usled kvarova je jedna od bitnih stavki u obračunu ukupnih troškova.Pomoći ćemo Vam da ovo vreme svedete na minimum

   

Ugovor o održavanju

  • Servis u garantnom i vangarantom roku

  • Zamena uređaja u roku od 24h

  • Hitne intervencije bez dodatnih troškova

  • Daljinska kontrola i podešavanje uređaja

 

magacin