Cipher Lab 8001 CCD - preko 1500 instaliranih jedinica (31.1.2006.)

  

Instalacija ovih Data Terminala izvršena je u jednoj od  najvecih retail kompanija u Srbiji. Uređaji rade u domenu magacinskog poslovanja i Show Room prodaje.Cipher Lab 8001CCD se u ovom projektu pokazao kao pouzdano, efikasno i jednostavno rešenje. Tome svedoči i kolicina od  preko 1500 prodatih jedinica.


Sampro FSales - rešenje za terensku komercijalu (7.6.2011.)

  

Pre par dana na obostrano zadovoljstvo završena je integracija Sampro FSales sistema u preduzecu ZIM Company d.o.o. Zim Company je dugogodišnji distributer više prehrambenih programa i spada u jednu od uglednijih kompanija u svojoj branši. Uz njihovo iskustvo i poslovnost, bilo je zadovoljstvo prilagodjavati i implementirati ovakav tip poslovnog rešenja. Sampro Fsales sistem predstavlja kombinaciju software-a za terensku komercijalu i robustnog data terminala PIDION BIP-5000, kao i aplikacije za manipulaciju i obradu podataka. Ovim sistemom omogucene su višestruke uštede u poslovanju kao i precizniji, sigurniji rad kako komercijalista na terenu tako i njihovih supervizora.Sampro ELO 17A2/Orbit price checker (29.6.2010.)

   

Najkvalitetniji uredaj za proveru cena na srpskom tržištu (Sampro Price Checker), nastao je kao kombinacija dva vrhunska proizvoda vodecih svetskih kompanija u POS & Auto ID segmentu. Elo 17A2 kao jedan od najboljih touch computera i Honeywell Orbit 7120 kao jedan od najboljih omnidirekcionih bar kod skenera. Rezultat je kompaktan uredaj vrhunskih karakteristika. Skeniranje izuzetne brzine, bez limitiranja sposobnosti uslovima okruženja. Pored toga, zahvaljujuci modernom touch screen ekranu moguce je pored provere cene vršiti i sabiranje korpe i pretraživanje mape objekta. Uz sve to moguce je i u periodima kada se ne vrši osnovna namenska funkcija uredaja, puštati reklamne poruke i filmove..


Warehouse Managment System - DSV (1.3.2007.)

   

Ovaj projekat predstavlja simbiozu visoko kvalitetnih Data Terminala kompanije Cipher lab  i Sampro Warehouse software-a (kreiranog za potrebe magacinskog poslovanja kompanije DSV).  Model Data Terminala koji je izabran za ovu potrebu je Cipher Lab 9500CE.


ELO 15D1 touchcomputer u Super marketu (1.7.2008)

   

ALL in ONE touch PC kompanije Tyco electronics - Elo 15D1 uspešno je instaliran u jednom od najvecih retail objekata u Srbiji -  u tržnom centru Ušce.