Partneri

Distributor i Servis Partner

Honeywell 

 

 

 

Honeywell Home

 

Kompanija Honeywell je globalni finansijski gigant. Njeni koreni mogu se pratiti od 1885. godine, mada se prvi put pod imenom Honeywell Heating Specialty Co. pojavljuje tek 1906. Trenutno predstavlja jednog od svetskih lidera elektronske industrije. U okviru ove kompanije našle su se dva, takođe svetski poznata brenda: Metrologic i Hand Held Products. Nakon ovog ujedinjenja dobili smo skup vrhunskih proizvoda pod jednim velikim imenom. Metrologic kao jedan od najboljih proizvođača uređaja baziranih na laserskom bar kod skeneru i Hand Held Products kao kompanije koja predstavlja pionira i lidera u proizvodnji “linear imager based” skenera i data terminala, sada se prepoznaju kao jedno - HONEYWELL.

Malo istorije...

Metrologic je osnovan 1968. kada se prevashodno bavio izradom lasera. U pitanju su bili Helium-neon laseri i koristili su se uglavnom u eksperimentalne svrhe. Razvojem barkod tehnologije, Metrologic je uspeo da 1975. implementira svoj laser u prvi ručni barkod skener sa Helium-neon laserom. 
Ova tehnologija se pokazala kao veoma puzdana i precizna, tako da je kroz daljnja istraživanja i razvoj Metrologic postao kompanija sa najkompletnijom ponudom barkod skenera na svetu. Danas Honeywell (Metrologic) proizvodi preko 40 vrsta skenera, ima preko 350 registrovanih patenata, kao i 130 koji su u fazi ispitivanja.Kupovinom Intermeca Honeywell je dodatno učvrstio lidersku poziciju na polju AUTO ID rešenja.

 

Distributor i Servis Partner

 ELO

ELO Homepage

 

Udarnu kapislu u razvoju kompanije kao i same touch tehnologije pretstavlja pronalazak touch senzora (sensor osetljiv na dodir). Naime 1971. dr. Sam Hurst patentirao je ovaj sensor, popularno nazvan Elograph. Skromni početci razvoja ove kompanije, nisu ni nagoveštavali kakav će uticaj touch tehnologija imati na razvoj celokupne IT industrije.

Dr. Sam Hurst je okupio devet svojih prijatelja, inače renomiranih stručnjaka različitih profila. Oni su uz prilično skromna sredstva u iznajmljenim podrumima počeli proizvodnju i distribuciju Elographa. Skoro 40 kasnije gotovo je nemoguće zamisliti koliku je ekspanziju imala ova tehnologija, tako da se sa njom susrećemo svakodnevno na bankomatima, GPS uređajima, mobilnim telefonima, medicinskim uređajima...

 

Distributor i Servis Partner

CipherLab 

CipherLab Home

 

Osnovan 1988. CipherLab Co. Ltd. je kompanija posvećena unapređivanju efikasnosti poslovanja, kao i uvođenju novih standarda u sistemu prikupljanja, obrade i razmene podataka. Ogromna ulaganja u istraživanje više vrsta tehnologija (optika, elektronika, komunikacije, softver), kao i intezivna istaživanja profila i načina poslovanja firmi izdvajaju CipherLab od ostalih kompanija na ovom polju.

Od prvog dana u fokusu je bio radnik koji kroz svoje delovanje uz pomoć tehnologije ostvarijo maksimalni učinak. Zadatak ChiperLab-a je da tu tehnologiju prilagodi radniku, njegovom okruženju, kao i samoj prirodi posla. U cilju ostvarivnja tog zadatka CipherLab je nametnuo visoke standarde za svoje proizvode, koji pokrivaju četri osnovna principa: 

-Pouzdanost

-Prijateljski prilagođen softver

-Neprestane inovacije

-Podrška na globalnom nivou

Jedinstvena poslovna politika obezbeđuje vrhunski kvalitet proizvoda, što potvrđuju mnogobrojna priznanja, kao i sertifikati.