Galeb GP-550

Najbrži fiskalni štampač! Izuzetno kratko vreme za unos artikala (15000 artikala se upisuju za 2.5min) ! Mogućnost komunikacije preko direktnog USB porta! Velika baza artikala! Mogućnost štampanja nefiskalnog teksta! Integrisani GPRS terminal! GALEB GROUP fiskalni štampači namenjeni su za rad u kombinaciji sa PC računarom. Pogodni za implementaciju u različitim prodajnim objektima, od apoteka, butika i restorana do hipermarketa, i benzinskih pumpi. 

Opis

Details

Fiskalni štampač GALEB GP – 550 poseduje integrisani GPRS modul u cilju tehničkog ispunjenja zahteva prema serveru Poreske Uprave, ali i ispunjenja zahteva korisnika za daljinskom kontrolom uređaja i centralizacijom podataka preko GSM mreže. Sve operacije prema serveru Poreske Uprave uređaj obavlja automatski, tako da za uspešno obavljanje ovih operacija nije potrebna dodatna aktivnost korisnika uređaja.

Senzori (za fiskalne isečke, kao i za kontrolnu traku) koji signaliziraju kraj termalnog papira. Kontrola otvaranja sefa za novac. Pouzdanost: mehanizam za štampu 100 miliona linija. Glava printera 100 km papira. Automatski sekač papira - 0.7 miliona sečenja. Konektori za kablovsko povezivanje su postavljeni sa donje strane, tako da omogućavaju brz pristup i lako rukovanje. Uređaji za štampanje emituju nizak nivo buke, a odlikuju se i velikom brzinom štampanja max 200 mm/sec.

Specifikacija

Specifikacija

Tehničke karakteristike
Metod štampe 
termalna tačkasta štampa
Širina štampe
32 znaka po liniji
Brzina štampe
200 mm/sec
Grafički logo
12 x 54 mm Interfejs
Povezivanje
serijski RS232 i USB port 
Papir
termalna papirna rolna 58 mm širine, max. prečnik 70mm
Napajanje
AC/DC adapter 24 V (DC)
Potrošnja
50 W 
Masa
2 kg
Dimenzije
245x128x135 mm
Radna temperatura
-5°C do 40°C
Skladišna temperatura
-10°C do + 50°C

Dodatna Oprema

Dodatna oprema